CZEXIT - JSME PROTI NACISMU A FAŠISMU A VŠEM CO NACISMUS PODPORUJÍ www.michalapetr.com www.charta2022.cz www.zlatyspendlik.cz www.prolibertate.cz
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Euronics engineering sro, se sídlem 28.října 1862, 73801, F-M, IČ 25825721, zapsaná u Krajského soudy v Ostravě, oddíl C, vložka 19634 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • MailchimpThe Rocket Science Group, LLC,675 Ponce de Leon Ave NE,Suite 5000,Atlanta, GA 30308 USA
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Manifestace - Leteňská pláň, 26.11.2022
23.11.2022
Manifestace - Leteňská pláň, 26.11.2022
- za nízké ceny energie - za nízké ceny potravin - za snížení inflace - za národní hrdost - za lidskou sounáležitost číst celé
MAP 1517 Šok! NATO se chystá zakročit na Ukrajině! Bylo včera oznámeno! - www.michalapetr.com
23.11.2022
MAP 1517 Šok! NATO se chystá zakročit na Ukrajině! Bylo včera oznámeno! - www.michalapetr.com
Včera 22. listopadu ve 23.56 oznámil v Kyjevě plukovník ukrajinské armády Roman Svitan, expert na rakety, že americké protiraketové systémy Patriot, k... číst celé
České ženy se díky Rakušanovi mají stát kořistí pro zahraniční sexuálními predátory - www.michalapetr.com
04.11.2022
České ženy se díky Rakušanovi mají stát kořistí pro zahraniční sexuálními predátory - www.michalapetr.com
MIP 168 Imigranti rozpálili rakouského ministra vnitra do běla. 3 znásilnění ve Vídni za týden! Masové pouliční rvačky v Linci! Konec azylantům vyhlás... číst celé
„Česko řídí ČEZ. Zastropování cen energií je volební trik, stát se zadluží.“ – Ivan Noveský
25.09.2022
„Česko řídí ČEZ. Zastropování cen energií je volební trik, stát se zadluží.“ – Ivan Noveský
„Česko řídí ČEZ. Zastropování cen energií je volební trik, stát se zadluží.“ – Ivan Noveský číst celé

www.otevrisvoumysl.cz

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz