www.michalapetr.com www.charta2022.cz www.zlatyspendlik.cz www.prolibertate.cz
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Euronics engineering sro, se sídlem 28.října 1862, 73801, F-M, IČ 25825721, zapsaná u Krajského soudy v Ostravě, oddíl C, vložka 19634 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • MailchimpThe Rocket Science Group, LLC,675 Ponce de Leon Ave NE,Suite 5000,Atlanta, GA 30308 USA
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

MIP 64 Šok! Západ žebrá v Rusku o Uran! US atomové ponorky koncem roku bez paliva!? Benzín – ještě horší – nebude! - www.michalapetr.com
14.06.2022
MIP 64 Šok! Západ žebrá v Rusku o Uran! US atomové ponorky koncem roku bez paliva!? Benzín – ještě horší – nebude! - www.michalapetr.com
US jaderné ponorky jsou závislé na ruském jaderném palivu! Koncem roku hrozí v USA nedostatek elektřiny v důsledku přerušení dodávek ruského jaderného... číst celé
MIP 61 Brusel vyzval vlády EU, aby přestaly lidem pomáhat s úhradou drahých energií, a nezvyšovaly lidem mzdy! - www.michalapetr.com
10.06.2022
MIP 61 Brusel vyzval vlády EU, aby přestaly lidem pomáhat s úhradou drahých energií, a nezvyšovaly lidem mzdy! - www.michalapetr.com
Podle médií má skoro každý Čech, Slovák i Evropan problémy s rostoucí drahotou, a zejména mu jeho příjmy nestačí na úhradu elektřiny, plynu a potravin... číst celé
2022-06-01 - Studio Beta - Martin Koller s novými poznatky.
06.06.2022
2022-06-01 - Studio Beta - Martin Koller s novými poznatky.
2022-06-01 - Studio Beta - Martin Koller s novými poznatky. číst celé
MIP 57 Nastal Bruselský ekonomický zázrak! Čím dráže je, tím lépe se úředníci v Bruselu mají! -
06.06.2022
MIP 57 Nastal Bruselský ekonomický zázrak! Čím dráže je, tím lépe se úředníci v Bruselu mají! -
Bruselský zázrak! Lidé nekupují, firmy nevyrábějí, ale akcionářům raketově rostou zisky! Jak je to možné, když podle učebnic ekonomie je to nemožné!?... číst celé

www.otevrisvoumysl.cz

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz