CZEXIT - JSME PROTI NACISMU A FAŠISMU A VŠEM CO NACISMUS PODPORUJÍ www.michalapetr.com www.charta2022.cz www.zlatyspendlik.cz www.prolibertate.cz
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Euronics engineering sro, se sídlem 28.října 1862, 73801, F-M, IČ 25825721, zapsaná u Krajského soudy v Ostravě, oddíl C, vložka 19634 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Manifestace - Leteňská pláň, 26.11.2022
23.11.2022
Manifestace - Leteňská pláň, 26.11.2022
- za nízké ceny energie - za nízké ceny potravin - za snížení inflace - za národní hrdost - za lidskou sounáležitost číst celé
MAP 1517 Šok! NATO se chystá zakročit na Ukrajině! Bylo včera oznámeno! - www.michalapetr.com
23.11.2022
MAP 1517 Šok! NATO se chystá zakročit na Ukrajině! Bylo včera oznámeno! - www.michalapetr.com
Včera 22. listopadu ve 23.56 oznámil v Kyjevě plukovník ukrajinské armády Roman Svitan, expert na rakety, že americké protiraketové systémy Patriot, k... číst celé
České ženy se díky Rakušanovi mají stát kořistí pro zahraniční sexuálními predátory - www.michalapetr.com
04.11.2022
České ženy se díky Rakušanovi mají stát kořistí pro zahraniční sexuálními predátory - www.michalapetr.com
MIP 168 Imigranti rozpálili rakouského ministra vnitra do běla. 3 znásilnění ve Vídni za týden! Masové pouliční rvačky v Linci! Konec azylantům vyhlás... číst celé
„Česko řídí ČEZ. Zastropování cen energií je volební trik, stát se zadluží.“ – Ivan Noveský
25.09.2022
„Česko řídí ČEZ. Zastropování cen energií je volební trik, stát se zadluží.“ – Ivan Noveský
„Česko řídí ČEZ. Zastropování cen energií je volební trik, stát se zadluží.“ – Ivan Noveský číst celé

www.otevrisvoumysl.cz

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz